23 Şubat 2010 Salı

Gölge etme başka ihsan istemez

Gölge etme başka ihsan istemez.. Tam da iş ortamlarına layık bir söz etmiş sevgili düşünür Diyojen :) Neden iş yerlerinde bu kadar kıskançlık, baskı, mobbing (ki kendisinden nefret ederim), psiko-terör, nefret, kavga, hırs, ihtiras var ki.. (biraz abarttım sanırım) :P
Tamam bu saydığım şartlar dışında iyi, hoş, güllük gülistanlık çalışma ortamları da vardır.. (ben henüz görememiş olsam da vardır heralde diye umud ediyorum.) Herşeye rağmen var işte bir negatiflik var. Sabah 8:00 akşam 18:00 arası çalıştığı yetmiyormuş gibi birde insanların seni çekemezliğiyle uğraş.
Olacak iş değil.
Elbette rekabet başarı getirir. Fakaaat.. Başarının gerçek sırrı takım çalışması değil midir? Uyum, birlik, beraberlik, iş yerini yaşanır ve çalışır bir hale dönüştürmek(?) (nerdeee?)


Hazır işyerindeki duygusal kuşatmadan bahsetmişken, insanı attan indirip eşeğe bindiren, insana değer verilmeyen çalışma ortamından uzaklaşan sevgili çoook sevgili arkadaşım Tuğba'ya hoşçakal, güle güle, yolun açık olsun, kendine iyi bak, yeni yerler yeni umutlar, bol başarı, bol kazanç, kariyerinde zirve yapma temennilerimi sunuyorum.. Ve yanaklarından kocaman öpüyorum..

Dua etmeden de geçemicem.
Allah herkese nasip etsin :P

2 yorum:

Tuğba Agaci dedi ki...

Ben giderim o gider yanımda tın tın eder (: Bugün giden benim Nurgülüm ama biliyorsun ki bu gidiş hayırlı bir gidiş.Ve inşallah sana da nasip olacak bir gidiş..Herkese nasip olsun böyle huzurla,umutla,güçlülüke gitmeler..

Hep biliyorsun ki artık işyerinde kaça buluşmalar yerine daha nezih ortamlarda buluşacağız ;)

Sana veda etmiyorum..Bu iş yerinde ki herkese veda ediyorum ama sana "merhaba" diyorum canım dostum!

Nurgül dedi ki...

O zaman "merhaba" canım dostum (:

Blog Widget by LinkWithin