11 Mayıs 2009 Pazartesi

Sivilceler Tarihe Karışıyor !

Her yolu denemenize rağmen kendinizi kötü hissetmenize neden olan sivilcelerden bir türlü kurtulamıyor musunuz?

Sivilcelerinden kurtulmak için pek çok şey denediğin halde hala kurtulamıyorsan bir de doğadan gelen çözümü denemelisin.

Doğal ürün uzmanı Volkan Kurt bitkilerin yağlarından oluşan kremlerle sivilce derdine son verildiğini söylüyor.

Cildinde hiç hoşlanmadığın görüntüyü yaratan sivilce problemin çözülmediği taktirde, ileride kahverengi lekelere dönüşebiliyor. Doğal ürün uzmanı Volkan Kurt, bir çok genç kızın ve erkeğin hayatını kabusa çeviren sivilcelerin bitkisel çözümünü “Doğanın gücü” olarak tanımlıyor. Kırmızı kabarcıklar; “Küçük bir sivilce işte” deyip geçebileceğimiz bir sorun değil. Görüntümüze olumsuz bir etkisi olduğunu unutmamak gerekiyor. Sivilceleri ya da siyah noktaları sıkıp yok etmeye çalışmak ise boşuna. Bir süre sonra sıkılıp, patlatılmasından dolayı meydana gelen lekelerin çirkin görüntüsüyle boğuşmak söz konusu oluyor. Her geçen gün yeni çözümlerin ortaya çıkması ve doğallığa dönüşün yaşandığı günümüzde çeşitli araştırmalar sivilce problemini ortadan kaldırıyor.

Güzelliğin ve sağlıklı görünümün büyük düşmanlarından biri olan sivilce için çözüm, Herbalium adlı doğal bitki merkezinden geldi. Biberiye ve jojoba gibi şifalı bitkilerin yağlarının karışımıyla elde edilen krem, sivilcelerin giderilmesinde yüz güldürüyor. Sivilceleri ve sivilce kalıntılarını iz bırakmadan iyileştiriyor.

Volkan Kurt, doğal sivilce tedavisinde malzemelerin, deri için en etkili olan şifalı bitkilerden seçildiğini söylüyor. Bu bitkilerden elde edilen doğal yağlar, her türlü cilt problemini çözmede etkili oluyor. Stres de tetikleyici olabiliyor Sivilce hem kızlar, hem de erkekler için sorun. Makyajla da gizlenemdiği için birçok insanın problemi olmayı sürdürüyor. Okullarda da büyük sorun yaratıyor.

Bu dertten kurtulmak isteyen herkes sivilcesini gidermek için farklı yöntemler kullanıyor. Ama temizliğe ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmek en önemli şartlardan. Sivilceler çoğunlukla ergenlik döneminde kendini gösteriyor. Bazen okulda ya da evde yaşanan sıkıntılar da sivilcelerin oluşumuna ve artmasına neden oluyor.

Doğal ürün uzmanı Volkan Kurt, son yıllarda natürel çözüm yollarının daha başarılı sonuçlar elde ettiğini vurguluyor ve ekliyor: “Dış görünümün çok önem kazandığı bu çağda, insanlar daha kalıcı olan doğal yöntemlere ilgi gösteriyor. Sivilceler ve sivilce lekeleri için üretilen, yüzde yüz saf bitki özlerinden oluşan uygulamamızla birçok gencin yüzü güldü. “Acil çözüm” diye arayanlar düzenli kullanımından sonra bu pütürlü dertten kurtuluyor.”

4 yorum:

Sibelbek dedi ki...

cicim müthişsin valla!
:)

Nurgül dedi ki...

Sorunlu ciltlere kesin çözüm :)
O konuda pek sıkıntım yok işte tek tük bazen hiç olmucak zamanlarda çıkıyor ya ona kızıyorummmm :)

Butikpartim dedi ki...

Ünlü bir markanın sivilce kremini kullandım,yüzümü sivilce bastı:((Bunlarla uğraşıyorum son zamanlarda.Yine ne varsa bitkilerde var.Denemem lazım.Teşekkürler paylaşım için..

Nurgül dedi ki...

Bence de denemelisin, yararını göreceksin ;) bende evde bitki karışımından yapıyorum bazen, yumuşacık yapıyor cildimi :)

Blog Widget by LinkWithin